حقایق علمی درباره 12 ماده غذایی

حقایق علمی درباره 12 ماده غذایی

امروزه انتخاب‌ ماده غذایی ما نقش بسیار مهمی در کیفیت زندگی و سلامت بدن دارد. بسیاری از موادی که روزانه مصرف می‌کنیم، ممکن است حاوی ترکیبات مضر باشند که به‌تدریج سلامت ما را تحت تأثیر قرار دهند. در این مقاله، قصد داریم 12 ماده خوراکی مضر را  معرفی کنیم. با شناخت این مواد و کاهش مصرف آن‌ها می‌توانید گامی بزرگ در جهت حفظ سلامتی و بهبود کیفیت زندگی خود بردارید. آماده‌اید تا با این خوراکی‌های ناسالم و خطرناک آشنا شوید؟

حقایق علمی درباره 12 ماده غذایی

حقایق علمی درباره 12 ماده غذایی

1ـ روغن نباتي

روغنهاي هيدروژنه‌ي جامد سبب افزايش كلسترول و تري گليسيريد شده و در عروق بدن وقلب رسوب كرده و پلاك اتروم تشكيل مي دهد. مواد رنگبر و مواد نگهدارنده ي افزوده شده به آن تركيبات بسيار مضر و خطرناكي هستند. گزارشات مكرر( غير مستند) وجود دارد كه از آلودگي مخازن نگهداري روغن به حيواناتي مثل موش و از طرفي به كارگيري تركيبات پايه‌ي نفتي در روغنهاي نباتي حكايت دارد كه در صورت واقعيت داشتن مايه‌ي تأسف بسيار است . طبع روغن نباتي بسيار سرد است.

2ـ روغنهاي مايع:‌

تفاوت چنداني با روغن نباتي ندارد و عليرغم تبليغات بسيار كارخانه‌هاي سازنده ي آن و برخي از پزشكان در عمل مشاهده شده است كه مصرف روغن مايع نيز سبب افزايش كلسترول و تري گليسريد مي شود.

3ـ كر‌ه‌ي گياهي و مارگارين:

طبق تحقيقات ده ساله‌ي آمريكا روي سيزده هزار بيمار ثابت شده است كه مارگارين در رسوب گلسترول درعروق و تشكيل پلاك اتروم در عروق كرونر قلب و بيماريهاي ايسكميك قلب نقش موثري دارد و از عوامل سكته‌ي قلبي است. چگونه است كه در صدا وسيما و جرايد، مكرر روي فوايد كره هاي گياهي مارگارين سخن مي‌گويند و با عبارات فريبنده اي نظير كرة گياهي «‌دوست قلب شماست» مادة مضر را مفيد جلوه مي‌دهند.

4ـ نوشابه:

نوشابه ها حاوي بنزوات سديم ( ماده‌ي نگهدارنده) است كه بسيار سمي و سرطان زاست. طبق برخي تحقيقات غير رسمي ،‌در صد اين مواد نگهدارنده در نوشابه هاي ايران از حد مجاز استاندارد جهاني آن بالاتر است. بنزوات سديم به شدت موجب آسيب سلولهاي كبدي مي شود. سرانه‌ي مصرف نوشابه در ايران بسيار بالاست به طوري كه دومين كشور جهان هستيم!‌ كافئين و مواد رنگي نوشابه براي قلب مضر است و سبب بيقراري و نامنظمي ضربان قلب مي شود. گاز CO2  موجو در نوشابه سبب پوكي استخوان مي‌شود. فسفر و اسيد فسفريك نوشابه ها با كلسيم استخوانها رقابت كرده ، كلسيم را از سطح استخواني برداشت كرده و خود جاي آن مي‌نشيند. بدين ترتيب از طرفي سبب نرمي و پوكي استخوان مي‌شود و از طرفي رسوبات كلسيم وارد شده در خون، ايجاد سنگ كليه مي‌كنند. يك عدد نوشابه به اندازه ي شش بشقاب برنج چاق كننده است. مواد قندي نوشابه براي دندانها مضر است.

 پیشنهاد ما به شما درست کردن یک نوشیدنی سالم با استفاده از محصولات کیمیادارو می باشد: عرق بیدمشک  و آبلیمو به این منظور پیشنهاد می شود.

5ـ سس مايونز:

حاوي مواد نگهدارنده ( سربات پتاسيم و بنزوات سديم) است كه سرطان زا هستند . به تجربه ثابت شده است كه در اقلام غذاي هيچ چيز به اندازه‌ي سس مايونز موجب صدمه به پوست صورت و جوش صورت نمي شود.

6ـ گوشت گاو و گوساله:

بوعلي سينا شانزده بيماري مهلك را به مصرف گوشت گاو و گوساله  مرتبط مي‌داند كه اولين آن سرطان و دوم ماليخوليا ( معادل اسكيزوفرني امروز) و سوم بواسير ( هموروئيد) . گوشت گاو به شدت سودا زاست  وخون را غليظ و براي كبد بار سنگين دارد. سبب تيرگي پوست صورت و حالتهاي عصبي و افسردگي و وسواس مي شود. رسول خدا (ص) فرموده است: « گوشت گاو مرض است و شير گاو شفاست و روغن گاو ( روغن حيواني) دواست».

7ـ سوسيس و كالباس:

رنگ قرمز اين اقلام از تاج خروس است ( بنا به شواهد عيني) . مواد افزودني بنزوات سديم و نيترات به حد وفور به اين اقلام افزوده مي شود كه بسيار مضر است. 60 ـ 30%  تركيب سوسيس و كالباس متشكل از سير است كه خود سبب آكنه صورت مي شود. گوشت پايه اي آن ( اگر گوشتي در كار باشد!) گوشت گاو است كه مضرات آن پيشتر گفته شد. حتي باز بنا به شواهد عيني،از زايدات گوشت و گوشتهاي غير قابل استفاده براي ساختن سوسيس كالباس استفاده مي‌شود.

8ـ پيتزا و همبرگر:

پنير پخته در طب سنتي بلغم زا و مضر شناخته شده است. روغنهاي سرخ كردني در پيتزا مضر است و سوسيس كالباس و گوشت گوساله استفاده شده سودا زاست. خمير پيتزا براي معده سنگين و مضر است. همبرگر نيز از گوشت گاو تشكيل يافته كه مضر است و سرخ كردن آن با روغني كه بارها سرخ شده است ضريب سرطان زايي آن را بالا مي برد.

9ـ پفك :

در يك تحقيق علمي در كشور انگلستان مشخص شده است كه درصد عقيمي و ناباروري در كودكاني كه پفك به وفور مصرف مي‌كنند بالاتر از ساير كودكان است. پفك حاوي تارترازين ( به عنوان ماده‌ي قرمز و نارنجي رنگ) است كه سبب اختلالات رفتاري و اضطراب و پرخاشگري و تند خويي و حالت عصبي دراطفال مي شود. بنا به نقل شواهد عيني پنير پفك اغلب پنير تلخ ( پنير فاسد و گنديده كه تاريخ مصرف آن گذشته است) زيرا ارزانتر از پنير سالم است .پفك چسبندگي فوق العاده‌اي به دندانها دارد، به طوري كه در يك مطالعه مشخص شده كه با هفت مرتبه مسواك زدن صحيح و اصولي ، باز هم ذرات پفك لابه لاي دندانها مشاهد مي شود . پفك اشتهاي طبيعي كودك را از بين مي برد . با توجه به آمار بالاي مصرف پفك ( روزانه به طور متوسط 2 عدد)‌بايد براي سلامتي نسل آينده شديداً نگران بود.

10ـ ماكاروني:

حاوي گلوتن صنعتي است كه در ماكارونيهاي ايران گلوتن از حد مجاز بين المللي بيشتر گزارش شده است. گلوتن صنعتي سرطان زا شناخته شده است. ماكاروني يبوست زاست.

11ـ برنج:

برنج سفيد كه پر مصرف ترين اقلام سفره‌ي خانواده هاي ايراني شده است بسيار مضر است! برنج سودا زاست و خون را به شدت غليظ مي كند.برنج يبوست زاست كه گفتيم يبوست مادر همه‌ي بيماريهاست. برنج سده ايجاد مي كند و سده يعني انسداد عروقي، سنگ صفرا،سنگ كليه. برنج بايد كم مصرف شود و با مصلح خود كه زيره است بايد مصرف شود . برنج چلويي ( آبكش شده ) كم ضررتر از كته بوده و برنج ايراني هم كم ضررتر ازبرنج خارجي.

12ـ چاي سياه:

فوايدي دارد اما كفه‌ي مضرات آن سنگين تر است. چاي سياه سبب آريتمي قلبي، كم خوني ،‌اختلالات گوارشي، چروكيدگي پوست صورت ،‌ريزش مو خواهد شد. چاي جاذب سموم محيط بوده و حتي در منابع طب سنتي به عنوان پست ترين دم كرده ي گياهي معرفي شده است.

تیجه‌گیری

شناخت مواد غذایی مضر و حذف یا محدود کردن آن‌ها از رژیم غذایی می‌تواند گام بزرگی به سوی بهبود سلامتی باشد. با انتخاب جایگزین‌های سالم‌تر و طبیعی‌تر، می‌توانید از بیماری‌ها پیشگیری کرده و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشید. به یاد داشته باشید که مشاوره با متخصص تغذیه می‌تواند شما را در این مسیر بهتر هدایت کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *